Industriële automatisering

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

Al jaren een betrouwbare partner

Een optimaal functionerend productieproces garandeert een optimale productiviteit.

VBO Techniek is uw partner als het gaat om het ontwikkelen, installeren en begeleiden van industriële automatisering. We hebben alle kennis en ervaring in huis voor projecten op het gebied van elektrotechnische installaties en het automatiseren van processen in de industrie. Van advies voor procesoptimalisatie tot ontwerp, engineering, paneelbouw, installatie en volledige turnkey projecten.

Wij voeren projecten uit voor klanten in de chemische industrie, voedingsmiddelen industrie, energieproducenten, waterschappen en overheden.

Beschikbare oplossingen

Een kleine greep te nemen uit de machines we kunnen wikkelen.

Paneelbouw

Het ontwerpen of maken van een besturingskast.

Meet en regeltechniek

De beste installaties voor specifieke eisen.

Proces-automatisering

Optimaal rendement met je installatie.

Modern ingerichte werkplaats

De wikkelafdeling beschikt over moderne apparatuur en computergestuurde wikkelbanken. Vormspoelen van profieldraad, zoals gebruikt in bijvoorbeeld gelijkstroommachines of grote generatoren, fabriceert VBO Techniek in eigen huis. Met eigen wikkelbanken worden rotoren direct op de poolschoenen gewikkeld. Ook reparatie van blikpakketten behoort tot de mogelijkheden.

Tenslotte beschikt VBO Techniek over eigen dompelbaden waarin de statoren na wikkelen twee maal geïmpregneerd worden in een speciale lak. Na uitlekken worden de statoren op 140 graden in een oven gebakken. De lak die gebruikt wordt continu door extern laboratorium gecheckt op viscositeit om een optimale impregnatie te kunnen waarborgen.

Dankzij al de aanwezige faciliteiten en specialismen staan wij in voor zeer korte levertijden.

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar