Elektromotor wikkelen

Laat u vandaag nog helpen

Hebt u problemen met uw elektromotor? Dan is het niet per se nodig het kind met het badwater weg te smijten en een nieuw exemplaar aan te schaffen. Vaak is het een goedkopere en betere optie om de spoelen opnieuw te wikkelen. Als specialist in het bikkelen van elektromotoren kunt u erop vertrouwen dat geen enkele situatie onze deskundige medewerkers vreemd is. Zo bent u vakkundig geholpen en kan het productieproces snel weer van start gaan.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

IMG_3919verkleind

Wanneer kiezen voor wikkelen?

Zijn uw machines al een dagje ouder aan het worden? Dan is het laten wikkelen van de elektromotoren een goede zet. Hetzelfde kan gezegd worden als het om maatwerk gaat. Dergelijke apparatuur is van een onvervangbare waarde. Liever dan te moeten wachten op een ellenlange levertijd van een nieuwe bestelling bent u met het opnieuw wikkelen een pak sneller geholpen. De doorlooptijd is een stuk korter en bovendien hoeft er naderhand geen leerproces doorlopen worden om de nieuwe machine te leren kennen.

De oorzaken

De grootste oorzaak voor het opnieuw bikkelen van elektromotoren is dat de wikkeling verbrand is. Dit kan voorkomen door overbelasting, door vocht of door opgebouwde beschadiging. Afhankelijk van de exacte reden zullen andere stappen ondernomen moeten worden. Onze experts bekijken per situatie wat de beste manier van handelen is en hoe u zo rap mogelijk geholpen bent. Snelheid van service en kwaliteit van het uitgevoerde werk zijn onze speerpunten bij het bikkelen en herstellen van uw elektromotoren.

Werkwijze bij het wikkelen

Wij beschikken over gespecialiseerde en moderne apparatuur om het bikkelen van uw elektromotoren zo vlot en snel mogelijk te laten gebeuren. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een breed gamma aan elektro-werkstukken. Om slechts een kleine greep uit het aanbod te geven:

– Generatoren
– Rotoren
– Elektromotoren
– Gelijkstroommachines
– Draaistroommachines

Interesse in het laten bikkelen van uw elektromotoren? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een oplossing op maat.

Elektromotoren laten wikkelen: de kostprijs

Net door het feit dat elke situatie uniek is en een geheel eigen actieplan vereist is het haast onmogelijk een vaste kostprijs voorop te stellen. Alles hangt af van de reden van de storing en het materiaal en de manuren die nodig zijn om dit op te lossen. Het spreekt echter voor zich dat alle werkzaamheden in overleg gebeuren en een duidelijk en transparante offerte wordt opgesteld. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak zeker contact op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar