Elektromotor reviseren

Laat u vandaag nog helpen

Wie zeker wil zijn dat een zo goed als versleten elektromotor voor een lange periode goed functioneert, die laat de elektromotor reviseren. Reviseren, het nalopen en herstellen van de motor, is een prima optie voor tal van mechanische en elektrische aandrijvingen ook al in tal van verschillende uitvoeringen. 

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

IMG_3919verkleind

Nieuwe of reviseren?

Een auto zonder goed werkende motor; daar heeft u niet heel veel aan. Dat is als een bakker zonder brood. Meestal is een (kleine of grote) reparatie al voldoende om de motor weer goed te laten functioneren, zeker als het gaat om schade aan kleppen en zuigers, cilinders en pakkingen. Is de motor ogenschijnlijk echt helemaal versleten, dan kunt u twee dingen doen: u koopt een nieuwe of u kiest voor reviseren.

De beste materialen

Reviseren is mogelijk voor lagers, ankers, rotoren, koppelingen, waaiers, pompen (en ventilators), en assen. Het reviseren van een motor is goedkoper dan het kopen van een nieuwe motor. Dat wil echter niet zeggen dat reviseren een minder goede optie is, want uiteraard zijn de kernwaarden kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid ook bij het reviseren van een motor van toepassing. Bovendien wordt alleen met de best denkbare materialen gewerkt. Op die manier kunnen problemen aan de motor prima opgelost worden. Indien gewenst kan de motor bij u thuis gehaald en na de werkzaamheden ook weer thuis afgeleverd worden.

Echte specialisten

Het op goede wijze reviseren van een motor is alleen weggelegd voor echte specialisten, specialisten die alles weten van de werking van de motor. Behalve elektromotoren zijn er overigens meer motoren die ook in aanmerking kunnen komen voor revisie. Dit zijn bijvoorbeeld benzine-, elektrische en hybride motoren. Hybride uitvoeringen hebben overigens zowel een benzine- of dieselmotor én een elektromotor.

Reviseren is goedkoper en meer duurzaam

Wat nou eigenlijk het grote voordeel van reviseren is ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe? Welnu, dit is vooral het prijskaartje, want reviseren is nog steeds behoorlijk goedkoper dan het kopen en aanschaffen van een nieuw exemplaar. Een gereviseerde motor bestaat uit zo goed als nieuwe onderdelen en gaat dus ook langer mee dan een regulier tweedehands onderdeel. Reviseren is ook al duurzaam, omdat immers gebruik gemaakt wordt van al bestaande onderdelen. Ook het milieu vaart dus wel bij de revisie van een motor, net als uw portemonnee.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar